Në këtë moment, Fjalor Rusisht - Gjermanisht ka një numër prej 3,943 fjalët në rusisht si 107,978 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 3,551,457 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 18,823 sot.
Tags: Fjalor Rusisht - Gjermanisht, Rusisht, Gjermanisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Rusisht, shërbimin e përkthimit Rusisht - Gjermanisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga aufrussisch.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0200 / 0.0118 (18)
Mbrapsht në krye