Fjalor Gjermanisht - Rusisht:

hervorstechen

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme rusisht dhe përkthimet për "hervorstechen":
Gjermanisht Rusisht
Pra, kjo është se si ju thonë "hervorstechen" në rusisht.
 
Deri tani, 4,756,398 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 25,209.
Tags: hervorstechen, бросаться в глаза, выделяться, выдаваться, выступать, Gjermanisht - Rusisht Fjalor, Gjermanisht, Rusisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga aufrussisch.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0220 / 0.0146 (36)
Mbrapsht në krye