Në këtë moment, Fjalor Gjermanisht - Rusisht ka një numër prej 6,773 fjalët në gjermanisht si 105,337 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 4,756,397 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 25,209 sot.
Tags: Fjalor Gjermanisht - Rusisht, Gjermanisht, Rusisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Gjermanisht, shërbimin e përkthimit Gjermanisht - Rusisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga aufrussisch.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0162 / 0.0102 (18)
Mbrapsht në krye