Во овој момент, на Германски - Руски Речник има голем број на 6,773 зборови во германски како 105,337 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го4,756,397 / изрази , меѓу 25,209 денес.
Тагови: Германски - Руски речник,Германски, Руски , речник, преводи, онлајн речникГермански, Германски -Руски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на aufrussisch.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0163 / 0.0101 (18)
Вратете се на почетокот